Men Only

    

Voor de man hebben we de passende behandeling, een Men Only Treatment. De behandeling is erop gericht je huid weer mat, zuiver en egaal te maken. Met speciale producten verwijdert Linda onzuiverheden, maken de huid weer schoon en fris. We eindigen met een heerlijke massage waardoor je even alles loslaat, zodat je weer helemaal opgeladen naar buiten loopt.

Niet alleen het reiniging van de huid kan maar ook de lifting is voor de huid van de man zeer geschikt. Je huid zal er frisser, stakker en minder vermoeid uit zien! Kies dan de Quick lift of de Power lift treatment.

Overzicht van de Men Only gezichtsbehandelingen

  • Men Only Clear Skin treatment 30 minuten €42,00
    reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging.
  • Men Only Quick Lift treatment 30 minuten € 54,00
    reiniging, fruitzuurpeeling, laser lifting, dagverzorging.
  • Men Only Power Lift treatment 60 minuten €84,00
    reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, laser lifting, massage, dagverzorging.

Tim Coronel bij Faces Beautyinstituut

Tim Coronel krijgt een men only treatment
Tim Coronel

Waarom zou ik een gezichtsbehandeling ondergaan?! Dit is een opmerking die ik hoor van mannen die ik aanspreek over de behandeling in de schoonheidssalon. Te vaak wordt nog gedacht dat het alleen geschikt is voor vrouwen en dat is jammer!

Dit is wat Tim Coronel te vertellen heeft van zijn behandeling bij Faces.

Even wat kreten van Tim Coronel tijdens zijn gezichtstbehandeling: “Dit moet ik elke week doen”, “Dit is ontspannen”, “Zo dat is mooi opgeknapt!”.

Verzorg je huid net als Tim Coronel en book regelmatig een behandeling.

De behandeling kan gericht zijn op het puur schoonmaken van je huid, dat kan al in 30 minuten. Wil je meer ontspanning kies dan voor 60 minuten waarin een massage van je nek, schouder, gezicht en hoofdhuid zit verwerkt.
Ben je vermoeid en wil je er uitgeruster uitzien en daar complimenten over krijgen (wie wil dat niet!) kies dan de behandeling van 60 minuten met de laser voor huidlifting.