Electrisch ontharen

Je kunt bij mij terecht voor het verwijderen van storende haartjes in je gezicht. Ik heb ruim 15 jaar geleden het diploma gehaald voor elektrisch ontharen en inmiddels heb ik veel ervaring in het verwijderen van storende haartjes in het gezicht waar vrouwen last van kunnen hebben. Vergoeding van deze behandeling wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar, mits u het in uw pakket heeft.

Je kan verwachten dat 75% van de haren verdwijnen na de behandelingen, hoeveel je er nodig hebt hangt af van het aantal haren. Het kunnen een paar behandelingen zijn maar je kan ook 1 á 2 jaar onder behandeling zijn.

Ik kan elk haar behandelen wat in tegenstelling tot laser of IPL niet lukt. Dus grijze of witte haren kunnen ook verwijderd worden. Het kan zijn dat je kiest voor bijvoorbeeld IPL maar dat er nog haren achterblijven die niet behandeld kunnen worden met deze methode. Dan kan je de resterende haren laten verwijderen d.m.v. elektrisch ontharen. Dan is het perfect en ben je af van alle storende haartjes!

Wil je af van steeds met de pincet haartjes uit halen bij je kin die je vaak niet ziet maar alleen voelt, heel vervelend! Of heb je dat juist bij je bovenlip? Dat je voelt dat er een harde haar in je vinger prikt. Dat wil je niet en ik kan je daarbij helpen.

Prijzen voor het elektrisch ontharen:

  • Elektrisch ontharen 15 min        € 29,-
  • Elektrisch ontharen 30 min        € 51,-