Lifting

Train je huid om stevig te blijven

Rond je 30e begint de stevigheid van je huid af te nemen. Dit gebeurt heel geleidelijk en je het heb waarschijnlijk niet echt in de gaten. Misschien dat je het begint te merken na een avondje doorzakken dat je ‘s morgens in de spiegel kijkt en denkt….mmmmm ik heb er beter uit gezien.

Na een avond goed slapen is het meestal weer goed hersteld maar er beginnen rond deze leeftijd wel meer lijntjes te tekenen. Je huid bij je kaaklijn en rondom je oogcontouren kunnen gaan verslappen ook al is het miniem.

Dit is natuurlijk helemaal niet erg en het is ook een natuurlijk proces van je huid. Maar als je toch denk: ” Hier ben ik toch niet helemaal blij mee”, dan heb ik iets moois voor je! Namelijk de….Pascaud Lift treatments

Wanneer je 1 keer per maand de Pascaud Lift treatment boekt, dan krijg je een korting in de vorm van een beauty abonnement. Je zit nergens aan vast en kunt op ieder moment stoppen en een langere periode tussen je behandelingen laten.

Huidlifting laser voor een natuurlijke versteviging van je huid

Wat houdt deze behandeling in?

De Pascaud Lift gezichtsbehandelingen is geschikt voor de huid met rimpeltjes en/of verslapping. Ook voor de gevoelige huid is deze laser zeer geschikt. Je huid zal stralen, er gezonder uitzien en de poriën zullen kleiner lijken. Ook krijgt je huid een fijne structuur en wordt elastischer en vitaler.

Er zijn 3 Pascaud Lift gezichtsbehandelingen:

  1. Quick Lift treatment 30 minuten
  2. Beauty Lift treatment 60 minuten
  3. Power Lift treatment 90 minuten

Boek hier snel je treatment!