• REVIEWS

    Lees hier de ervaringen van klanten en welke behandeling hun favoriet is!

Klanten aan woord

Tienerbehandeling t/m 20 jaar

Ik zit nu al een aantal jaar bij Linda en ben iedere maand weer heel gelukkig als ik een behandeling bij haar mag doen. Ik doe vanaf het begin de Teenage Treatment en merk dat de conditie van mijn huid er echt op is verbeterd.

Buiten dat de behandeling goed voor me is kan ik erg genieten en heb ik een rust moment voor mezelf.

Linda is een ontzettend lieve behulpzame vrouw, daarom kom ik graag bij haar voor mijn schoonheidsbehandelingen.

Iris Schout

Wimperextensions & Beauty Lift

3 jaar ben ik nu vaste klant van Linda. Ik maak gebruik van de Quick Lift treatment en het verven en modelleren van de wenkbrauwen, daarbij zet ik one by one wimperextensions. Ik ben zeer tevreden en elke keer kom ik weer stralend thuis. Bij Linda voel ik me altijd op mijn gemak. Ik kan echt even relaxen en haar verwarmde stoel terwijl ik naar de muziek luister. Ik kan het echt iedereen aanraden die op zoek is naar een schoonheidsspecialiste die wimperextensions zet en die ook langdurig blijven zitten. Ga naar Linda om te ervaren hoe je huid  kan stralen en daarbij ook JEZELF!

Shiary Posthumus

Beauty abonnement

Ik kom sinds april 2016 bij Linda. Ik ben begonnen met de laser kuur voor huidlifting, ik was toen 42 jaar en mijn huid werd wat minder stevig en werd grauwer merkte ik. Het resultaat was best verbluffen! Veel frisser, en beter contouren. Nog steeds kom ik elke 4 weken bij Linda voor mijn gezichtsbehandeling, dan boek ik het beauty-abonnement van 60 minuten incl. de laser en de fruitzuurpeeling. Ik ben bijna 47 jaar en ben best trots op mijn huid en contouren. Dank je wel Linda! Ik blijf bij je komen!!!! En ik kan het iedereen aanraden om dit abonnement te gaan volgen.

Anja van Wijk

Sensitive gezichtsbehandeling

11 jaar geleden ben ik bij Linda gekomen inpandig Parfumerie Douglas. En ben er nooit meer weg gegaan. Wat een heerlijk vrouw waar je je snel op je gemak bij voelt.

Als je bij Linda vandaan komt ziet je huid er weer stralend uit Wenkbrauwen gekleurd en in shape gebracht. Ik kijk er elke maand weer naar uit om naar haar toe te gaan om te genieten van mijn maandelijkse behandeling.

Sylvia Wijngaard

Rugmassage en Quick gezichtsbehandeling

Als ik de afspraak bij Linda in mijn agenda zie staan, word ik al blij! Ik verheug me altijd op de rugmassage en gezichtsbehandeling van Linda. De mooie ruimte en de rustgevende muziek zorgen ervoor dat ik kan ontspannen en tot rust kan komen. Tijdens de massage val ik 9 van de 10 keer in slaap omdat het zo heerlijk aanvoelt. De producten van Pascaud voelen goed aan en ruiken heerlijk! Linda neemt de tijd voor mij en zorgt ervoor dat ik helemaal ZEN wordt tijdens de behandeling. Linda is lief en zorgzaam. Ze heeft een luisterend oor en kan goed advies geven. Ik ben al jaren vaste klant en blijf nog heel lang vaste klant!!!

Liefs, Aradhna Indalla

Beauty lift gezichtsbehandeling

Lieve Linda, ik ben denk ik nu zo’n 10 jaar klant bij jou en zou nooit meer een andere schoonheidsspecialiste willen! Elke behandeling die jij doet is heerlijk en het resultaat is altijd zoals je mag verwachten. Heerlijk 1 uur ontspannen in jouw prachtige salon. Als ik weer naar huis ga met mooi geverfde en in shape  gebrachte wenkbrauwen en een zijde zachte huid voel ik me geweldig. Ik hoop nog vele jaren bij jou te mogen komen en wens je het beste.

Liefs, Francis de Vet

Beauty abonnement

Ik ben al jaren klant van Linda en ben nog steeds erg tevreden. Faces Beautyinstituut biedt meerdere schoonheidsbehandelingen die focussen op huidverbetering en/of ontspanning.

Erg fijn en divers! Ik kom graag bij haar omdat ik alle vertrouwen heb in haar kunde. Ik waardeer dat ze op de hoogte is van de trends en ontwikkelingen en ook erg veel ervaring heeft in haar vak.

Haar behandelingen, fijne producten en MAGISCHE handen zijn me GOUD waard!!

Ik kom graag weer terug!

Viola

Beauty abonnement

Schoonheidsspecialiste? Daar deed ik nooit aan. Zag eerlijk gezegd de toegevoegde waarde er niet van anders dat het best ontspannend was. Maar een masker, scrub kon ik zelf toch ook wel? Toch had ik er geen vrede mee dat ik er zo vermoeid uit kon zien. Linda heeft een laser behandeling waar ik mee begonnen ben nu ruim 1 jaar geleden. En wat een resultaat i.c.m. de fruizuurpeeling zie ik er nu uit zoals ik me voel. Een stuk relaxter. Bijna geen wallen en overhangende oogleden meer en een mooie huid en contour. Ik blijf bij Linda komen omdat ze goed is in haar werk en het inmiddels een gezellig uitje is geworden met mijn zus heen te gaan …een plek waar het altijd fijn is om te zijn. Aanrader hoor Faces Beautyinstituut!!!

Ingrid Willemsen

Wimperextension en Tienergezichtsbehandeling

Vanaf mijn 15e, nu ben ik 18 jaar, ben ik vaste klant bij Linda. Ik vind Linda professioneel en lief en ze geeft me goede adviezen voor mijn huid die soms last heeft van wat onzuiverheden en hoe ik dit het beste kan verzorgen. Haar tienerbehandelingen werken dan ook goed, en is zeer de moeite waard merk ik! Daarom kom ik ook graag terug in de salon. Nu ik iets ouder ben probeer ik steeds wat nieuwe dingetjes uit, zoals wimperextensions. Linda je bent een topper! Ik kom graag bij je liggen in de verwarmde stoel of de koele salon in de zomer ;-), en ik loop altijd uitgerust met een zacht huidje of mooi wimpers de deur uit.

Kelly Veldhuizen

Ook een Faces ervaring rijker?

Wil je ook je review achterlaten over je ervaringen in de salon?

Dat kan door Linda een e-mail te sturen óf door direct via onderstaande button een review op Google achter te laten.