• Bekijk de video’s

    Verschillende video’s over huidverzorging en behandelingen in de salon.

Lockdown, geen lockdown….

Laat je huid goed verzorgen en je hoeft even helemaal niks.

Je huid natuurlijk strakker met een glowy skin!

Je huid op een natuurlijke manier verstevigen gebeurt in de salon met o.a. de fruutzuurpeeling van Pascaud en de lifting laser van Pascaud.

Feeling Loveli 💕 met het merk Loveli

De heerlijke reinigings foam van Loveli is super! Een zachte reiniging geschikt voor elk huidtype. Gebruikt dit product ’s morgens en ’s avonds en breng daarna je crème aan.

Het dragen van een mondmasker kan puistjes, een droge huid, jeuk en andere huidirritaties veroorzaken. Dit kan je er tegen doen.

In de schoonheidssalon is dit een geschikte gezichtsbehandeling, mocht je het zelf even niet meer weten wat je moet doen. Ik ga je helpen!

Reiniging made simple

Hoe moet je goed je huid reinigen? Ik laat het je zien in deze video. Wat moet je wel doen en wat zeker niet!

Heb je geen zin of tijd om het zelf te doen, kom je gezellig naar mij toe en ik ga het voor je doen! Droom lekker weg en ik maar je huid weer mooie schoon en egaal. Dit is een geschikte gezichtsbehandeling als je alleen een reiniging wilt.

Mooie open oogopslag

Wil je een mooie open oogopslag dan kun je dit bereiken door de laser lifting voor de ogen. Op een natuurlijke manier wordt de huid rondom de ogen verstevigd en verminderen vochtwalletjes en donkere kringen.

Je kan een gratis kennismakingsbehandeling boeken en rustig beslissen of je het resultaat mooi vindt, Je kan ook kiezen voor de Power lift treatment, dit is een complete lifting gezichtsbehandeling inclusief lifting van de ogen.

Hoe shape ik uitgesproken wenkbrauwen?

Wenkbrauwen shapen kan soms best lastig zijn, daarom geef ik je tips&tricks voor het in model brengen van de meest lastige wenkbrauwen.

Punt 1: Leg een penseel recht tegen je neusvleugel aan richting je wenkbrauw. (zie foto 1) Zet een klein streepje met een oog/wenkbrauwpotlood bij je wenkbrauw. De haartjes aan de buitenkant kan je straks epileren.

Punt 2: Voor een mooie boog leg je je penseel tegen je neusvleugel naar de buitenkant van je pupil. Zet weer een klein streepje boven je wenkbrauw.

Punt 3: Leg je penseel tegen je neusvleugel langs de buitenooghoek naar je wenkbrauw. Dit is je eindpunt. Verbind nu de lijnen met elkaar en epileer wat buiten de lijn valt weg. Trek snel en span goed (zie video: salonalmere.facesbeautyinstituut) dit zorgt dat het minder pijnlijk is.

Let op! Wenkbrauw haartjes zitten in rijtjes, ga rijtje voor rijtje de haartjes verwijderen en niet teveel in één keer weghalen. Bij twijfel….laat de haar zitten en wacht totdat je weer naar de specialist kan! Succes!