• Me time, tijd voor jezelf

Buccalmassage

Buccal Massage is de nieuwste trend op het gebied van massages en in de medische wereld bedoelen ze hiermee het wanggebied. Het is de favoriete massage van vele Hollywood sterren zoals Meghan Markle. De Buccal Massage is een specifieke massage van de spieren voor de onderkaak, hals en wangen en geeft direct een zichtbare verstevigende en liftende werking.

Een prachtige behandeling om ook te boeken als aanvulling op je gezichtsbehandeling voor nog meer stevigheid en vermindering van de rimpeldiepte!

Tarieven

  • Buccalmassage                   (30 min.)     € 45,-

Er zijn verschillende massages te boeken bij Faces; bindweefsel-, buccal-, hotstone-, of klassiek rugmassage.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een pittige behandeling en soms ook een beetje pijnlijk. Het is één van de populairste behandelingen. Wat is het nut van bindweefselmassage en kan het geen kwaad? Bindweefsel zit vol collageen en elastine, deze vezels zorgen onder andere voor de stevigheid van de huid. Tijdens het verouderen wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. De rek gaat er uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels. Je kan het proces niet niet gaan MAAR zeker wel vertragen!

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels te verbeteren en/of te verminderen.

Boek deze massage bij je gezicht behandeling en boost je totale ervaring en resultaat.

Tarieven

  • Bindweefselmassage                   (30 min.)     € 42,-