Ontharen

Elektrisch ontharen in het gezicht

Wat houdt elektrisch ontharen in?


Elektrisch ontharen levert een permanente oplossing. Elk haartje wordt afzonderlijk behandeld, het is daarom geen handige methode voor grote gebieden. Maar voor het gezicht is het elektrisch ontharen bijzonder geschikt.
Als je kiest voor elektrisch ontharen, schuift Linda een dun naaldje in het haarzakje en zet er enkele seconden stroom op. Dan sterft de follikel af. Een groot voordeel van deze techniek is dat elk haartje apart kan worden behandeld. Ook hier geldt echter dat verschillende haartjes in verschillende groeifases zitten. Gemiddeld kun je er echter van uit gaan dat zeventig procent van je haar na één behandeling definitief is verwijderd.

Prijzen:
– Elektrisch ontharen 15 minuten € 37,00
– Elektrisch ontharen 30 minuten € 59,00

Bij gevallen van overbeharing in het gezicht kun je in aanmerking komen voor vergoeding, al is dat afhankelijk van de zorgverzekering.

Voorwaarde hiervoor is dat de behandelende schoonheidsspecialiste in het bezit is van de A.N.B.O.S Specialisatie Elektrisch Ontharen. Linda voldoet uiteraard aan deze eis. Bij sommige verzekeraars heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts, vraag dat voor alle zekerheid even na.