Pascaud & Loveli

Dit merk wordt gebruikt bij alle lift treatments en de beauty-abonnementen.

Door van buitenaf te werken met krachtige werkstoffen in de producten en de diepe ontspanning tijdens je behandeling wordt je huid steviger en gladder van buiten EN voel je je krachtig en ontspannen van binnen.

Door mijn kennis van ruim 20 jaar adviseer ik je de beste Pascaud behandeling aangesloten op jouw wensen. Vaak zijn die wensen meer stevigheid van de huid, schoner en meer uitgerust. Dit kan ik allemaal doen voor jouw huid PLUS diepe ontspanning. Want hoe relaxter jij bent, hoe mooier jouw uitstraling!

Dit merk wordt gebruikt bij alle basic treatments en teenage treatments.

Loveli staat voor 100% natuurlijke werkstoffen en 100% “troepvrij”, niet te vergeten ruiken de producten ook nog eens heerlijk door de oliën.

De huidverzorgingsproducten zijn voor de meeste gevoelige huid heel goed te verdragen, maar Loveli staat vooral bekend op de beroemde deo’s ZONDER aluminium. Dit blokkeert je zweetklieren niet maar neutraliseert zweetgeur wel! Je zweet dus wel maar je ruikt niet. Ook erg gewild bij tieners ;-)

De producten zijn ook verkrijgbaar in de salon, hier zie je hoe je makkelijk kan bestellen (ook als je geen klant bent in de salon kan je gerust bestellen).

Ontdek onze fijne Gezichtsbehandelingen

Schoonheidsspecialiste Almere, huidverzorging
Huidlifting laser voor een natuurlijke versteviging van je huid
Verven wimpers en wenkbrauwen

De gezichtsbehandelingen Faces biedt zijn:

De meest geboekte behandelingen:

Beauty abonnementen
Buccalmassage
Pascaud lift treatment

Pascaud Lift treatments, workouts for your skin

Met mijn jarenlange ervaring en kennis heb ik deze workouts bedacht, uitgewerkt en getest en heb ik al vele klanten van me blij de stoel uit laten komen

De combinatie van deze onderdelen geven het beste effect.
De peeling stimuleert je huid en verfijnt je huidstructuur en maakt je huid glad, de massage geeft je rust want een rustige geest straalt een mooie gezonde huid uit! De laser activeert je huid om actief te blijven want de processen in je huid worden trager zoals de celdeling. Door dit te stimuleren gaat je huid weer spannen wat direct effect geeft, zie het dus als een workout voor je huid! Net als je naar de sportschool gaat om je lichaam strakker te trainen. Het masker zal je huid extra verzorgen en herstellen.

Doordat je er vroeg mee begint train je je huid om ook om later leeftijd, 40/50/60 er beter uit te laten zien. Zelf ben ik ermee begonnen toen ik 30 jaar was, inmiddels tikte ik in december 42 jaar aan.

Op elke leeftijd kun je met deze workout beginnen en heeft het zeker ook effect!

Let op! Boek je je gezichtsbehandelingen elke maand dan geldt de verlaagde prijs van een beauty abonnement!

Leuk om je te ontmoeten, tot snel!

Linda