Gezichtsbehandelingen

Train je huid om stevig te blijven

Rond je 30e begint de stevigheid van je huid af te nemen. Dit gebeurt heel geleidelijk en je het heb waarschijnlijk niet echt in de gaten. Misschien dat je het begint te merken na een avondje doorzakken dat je ‘s morgens in de spiegel kijkt en denkt….mmmmm ik heb er beter uit gezien.

Na een avond goed slapen is het meestal weer goed hersteld maar er beginnen rond deze leeftijd wel meer lijntjes te tekenen. Je huid bij je kaaklijn en rondom je oogcontouren kunnen gaan verslappen ook al is het miniem.

Dit is natuurlijk helemaal niet erg en het is ook een natuurlijk proces van je huid. Maar als je toch denk: ” Hier ben ik toch niet helemaal blij mee”, dan heb ik iets moois voor je!

De Faces gezichtsbehandelingen!

Ontdek onze fijne Gezichtsbehandelingen

Schoonheidsspecialiste Almere, huidverzorging
Huidlifting laser voor een natuurlijke versteviging van je huid
Verven wimpers en wenkbrauwen

De gezichtsbehandelingen Faces biedt zijn:

De meest geboekte behandelingen:

Beauty abonnementen
Bindweefselmassage
Pascaud lift treatment

Pascaud Lift treatments, workouts for your skin

Met mijn jarenlange ervaring en kennis heb ik deze workouts bedacht, uitgewerkt en getest en heb ik al vele klanten van me blij de stoel uit laten komen

De combinatie van deze onderdelen geven het beste effect.
De peeling stimuleert je huid en verfijnt je huidstructuur en maakt je huid glad, de massage geeft je rust want een rustige geest straalt een mooie gezonde huid uit! De laser activeert je huid om actief te blijven want de processen in je huid worden trager zoals de celdeling. Door dit te stimuleren gaat je huid weer spannen wat direct effect geeft, zie het dus als een workout voor je huid! Net als je naar de sportschool gaat om je lichaam strakker te trainen. Het masker zal je huid extra verzorgen en herstellen.

Doordat je er vroeg mee begint train je je huid om ook om later leeftijd, 40/50/60 er beter uit te laten zien. Zelf ben ik ermee begonnen toen ik 30 jaar was, inmiddels tikte ik in december 42 jaar aan.

Op elke leeftijd kun je met deze workout beginnen en heeft het zeker ook effect!

Let op! Boek je je gezichtsbehandelingen elke maand dan geldt de verlaagde prijs van een beauty abonnement!

Leuk om je te ontmoeten, tot snel!

Linda