Slecht slapen, vermoeidheid, leeftijd, drukte, stress… veel gaat tekenen bij je ogen. Walletjes worden wat groter en lijntjes en rimpeltjes worden steeds ietsjes dieper. Je boven ooglid kan verslappen wat je merkt met je oogschaduw aanbrengen. Je kijkt naar jezelf en denkt, nu moet er toch echt wat aan gebeuren maar geen mes

Ik kan geen ooglidcorrectie uitvoeren in de salon maar wat ik wel kan is een natuurlijke lifting of Power boost voor je ogen. De huid rondom je ogen zal strakker en meer gelift zijn. Je voelt en ziet het meteen na je behandeling dat je ogen meer gelift zijn, je kijkt met een frisse blik weer de wereld in.

Wat zijn de voordelen voor jouw met deze oog treatment?
De huid rondom je ogen zal strakker zijn, vochtwalletjes en rimpeltjes zal verminderen en je boven ooglid is meer gelift. Je voelt je minder vermoeid en je kijkt met een frisse blik de wereld weer in.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
De huid wordt gereinigd met een milk om al het vuil en make-up goed te verwijderen. Dan gaan we 15 minuten laseren, dit gebeurt met strijkbewegingen als een massage. De behandeling is pijnloos en voelt heerlijk ontspannen aan. In bepaalde banen en technieken zal de huid gaan spannen en ophoog getrokken worden en vocht zal worden afgevoerd.
Na de behandeling breng ik een oogcrème aan om de huid te ondersteunen naast de laser behandeling. Droogtelijntjes worden zo weggewerkt en diepere lijntjes verminderen.

Boek deze behandeling tussen de 1 á 2 x per maand dan houdt je het beste resultaat. Het kan ook heel goed aanvullend bij je gezichtsbehandeling

Tijd: 15 minuten
Prijs: € 25,-

Een mooi uitgeruste blik, dat wil jij toch ook?