Als moeder cijfer je jezelf vaak weg voor je kinderen en dat is heel begrijpelijk! Maar als je dat te vaak doet word je moe, krijg je een kort lontje  en heb je weinig zin om dingen te ondernemen met je kind(eren).

Laten we eerlijk zijn het valt soms niet mee (vind ik dan). Ik houd ontzettend van mijn jongens, maar soms kan ik na een dag waarin ik niet lekker in mijn vel zit en dus de jongens ook meer dwars (plat gezegd irritant)zijn, uitgeput en half huilend op de bank ploffen als ik ze naar bed heb gebracht.

Mijn ME TIME is 1x per maand naar mijn masseuse en coach. Hierdoor worden de momenten die zwaar zijn zoveel minder! Helemaal uitbannen kan je die momenten natuurlijk niet maar zo zorg ik er wel voor dat ze niet vaak meer voorkomen .

Geef jezelf af en toe ME TIME om je op te laden voor je kinderen en een nog leukere moeder te zijn dan je nu al bent!!!

Hoe zorg jij voor de Powervrouw in jezelf?

Hier zijn wat opties voor jouw Me Time moment.